Strada George Topârceanu nr. 11 Otopeni - Ilfov, Romania

Angajamentul nostru pentru curățenie:

Ne luăm foarte în serios standardele de igienă și curățenie și luăm măsuri suplimentare pentru a asigura siguranța oaspeților și angajatilor noștri. 

Zilnic, pensiunea noastra lucrează pentru a se asigura că respectă cele mai noi îndrumări privind igiena și curățarea.

Măsurile de securitate și sănătate ale pensiunii noastre sunt concepute pentru a aborda un spectru larg de viruși, inclusiv COVID-19, și includ totul, de la igiena de spălare a mâinilor și specificațiile produsului de curățare, până la procedurile comune de curățare a zonelor. 

Pașii specifici pe care Vila Toparceanu îi face includ:

Sănătate, siguranță și cunoștințele salariatilor:  propria lor sănătate, siguranță și cunoștințe – sunt esențiale pentru un program eficient de curățare. 

Iată câteva modalități prin care le sprijinim:

  • Igiena mâinilor:spălarea corectă și frecventă a mâinilor este vitală pentru a ajuta la combaterea răspândirii virusurilor. În cadrul întâlnirilor noastre zilnice, echipelor noastre li se reamintește că curățenia începe cu acest simplu act. Este important pentru sănătatea lor și a oaspeților noștri.
  • Pregătire continuă:Pe lângă instruirea cu privire la protocoalele de menaj și igienă, salariatii pensiunii isi completează cunostintele  și cu o pregătire îmbunătățită de conștientizare a COVID-19.
  • Produse de curățare și protocoale:Pensiunea noastra foloseste produse de curățare și protocoale eficiente inclusiv împotriva virușilor:
  • Camerele de oaspeți:Pensiunea noastra foloseste protocoale de curățare și dezinfectare pentru a curăța camerele după plecarea oaspeților și înainte de sosirea următorului oaspete, cu o atenție deosebită acordată obiectelor de înaltă atingere. De asemenea, zilnic, fiecare camera este dezinfectata prin folosirea aparatului de ozon. Toate suprafetele precum si tesaturile moi sunt igenizate si dezinfectate cu produse de inalta calitate.
  • Spații publice:Pensiunea a crescut frecvența de curățare și dezinfectare în spațiile publice, cu accent pe recepție, mânerele ușilor, băi publice și chiar chei de cameră. De asemenea, o atentie sporita o acordam curateniei din curte.
  • In spatiile de serviciu:în spațiile în care salariatii lucrează „în culise”, pensiunea a crescut frecvența de curățare și se concentrează pe zone cu atingere ridicată, cum ar fi intrările, vestiarele, spălătoria.

Angajamentul nostru privind masurile de protectie si curatenie.

Detalii
X