Strada George Topârceanu nr. 11 Otopeni - Ilfov, Romania

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice si Deciziei nr. 52 / 2012 SC VILA TOPARCEANU  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarea serviciilor turistice solicitate in conformitate cu prevederile Codului Fiscal si asigurarea pazei si securitatii bunurilor si valorilor persoanelor vizate si a bunurilor operatorului si a imprejmuirilor afectate acestora .

Sunteţi  obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarii serviciilor turistice solicitate si asigurarii pazei si securitatii bunurilor si valorilor dumneavoastra si ale operatorului de servicii turistice. Refuzul dvs. determină imposibilitatea rezervarii si platii serviciilor turistice .

Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului „Zona supravegheata video”). Spatiile supravegheate video sunt receptia si restaurantului Vilei Toparceanu, parcarea si imprejmuirile aferente pe latura de nord si de sud.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate, la cerere, numai autoritatilor statului indreptatite prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC VILA TOPARCEANU SRL , Str. George Toparceanu nr.11, Otopeni, Jud. Ilfov, cod postal 75100, cu confirmare de primire, prin fax la numarul de telefon 0213177010 sau la email : vila_toparceanu@yahoo.com . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C VILA TOPARCEANU SRL,  in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului https://www.vilatoparceanu.ro respecta caracterul privat si securitatea  informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate si implica acceptul implicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta acordul dumneavoastra tacit cu privire la continutul Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate.

S.C VILA TOPARCEANU SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului https://www.vilatoparceanu.ro , precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile si politica de confidentialitate prezentate sunt valabile si se aplica continutului websiteului https://www.vilatoparceanu.ro

Definitii:

  • date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  • prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
  • stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  • sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
  • operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
  • destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
  • date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
  • date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

S.C. VILA TOPARCEANU SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastra tacit (intelegerea si acceptarea semnificatiei indicatorului „Zona supravegheata video”). Spatiile supravegheate video sunt receptia si restaurantul vilei, parcarea si imprejmuirile aferente hotelului pe latura de nord si de sud.

Formularul de contact prezentat pe site-ul https://www.vilatoparceanu.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta pentru rezervarea serviciilor turistice si apoi facturarea serviciilor.

Aceste informatii sunt prelucrate numai de persoana care se ocupa de rezervari online, potrivit organigramei societatii. Aceasta persoana are obligatia de a utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal furnizare cu ocazia completarii formularului de rezervare numai in interesul serviciului.

De asemenea, in cazul in care utilizatorul decide achizitionarea pachetului turistic solicitat, datele dumneavoastra cu caracter personal sunt transmise securizat compartimentului contabilitate pentru intocmirea documentelor contabile conform legii.

Celor doua persoane care intra in contact cu datele dumneavoastra cu caracter personal le este interzisa utilizarea acestor date in afara serviciului precum si comunicarea acestor date catre terte persoane.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru confirmarea comenzii formulate;
  • Pentru a va anunta actualizarile ofertelor, ofertele speciale, informatii actualizate si alte servicii noi oferite
  • Pentru a livra documentele financiar contabile aferente serviciilor pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  • Pentru a ne ajuta sa va transmitem cea mai buna oferta pentru solicitarea dumneavoastra.
  • Pentru a solutiona cererile si reclamatiile dumneavoastra.

S.C VILA TOPARCEANU SRL  poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau daca exista o solicitare din partea dumneavoastra in acest sens.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

S.C VILA TOPARCEANU SRL nu vinde, nu schimba si nu  inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

S.C VILA TOPARCEANU SRL nu foloseste datele cu caracter personal pentru realizarea de date statistice. Datele cu caracter personal comunicate de turisti / agentii de turism care contin date cu caracter personal despre turisti sunt prelucrate numai pentru a contracta servicii turistice si a emite documente financiar-contabile in vederea efectuarii platii serviciilor comandate.

Legaturi externe

Site-ul  https://www.vilatoparceanu.ro  poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului S.C VILA TOPARCEANU SRL S.R.L, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de S.C VILA TOPARCEANU SRL

Minori

S.C VILA TOPARCEANU SRL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. S.C VILA TOPARCEANU SRL poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau daca doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre S.C VILA TOPARCEANU SRL  si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati la adresa de mail vila_toparceanu@yahoo.com .

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C VILA TOPARCEANU SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca potrivit dreptului comun.

SC VILA TOPARCEANU SRL

ADMINISTRATOR

STANCIULESCU GHEORGHE


Regulament hotelier

Dragi oaspeţi,

Dorim să vă oferim o experienţă de neuitat VILA TOPARCEANU SRL și de aceea am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont atât în timpul, cât şi după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră.

Rezervare

Rezervarea se face direct pe site-ul www.vilatoparceanu.ro sau la numerul de telefon: +40-(0)752.011.478 sau +40-0(0)728.978.852.

Rezervările neachitate in avans si negarantate vor fi reținute până la ora 12:00 (ora locală) cu trei zile inaintea sosirii și eliberate în mod automat după această data si oră, daca oaspetele nu a facut reconfirmarea,cu excepția cazului în care rezervarea este garantată cu un card valabil la data rezervării sau o plată anticipată.Rezervarile cu plata la receptie pentru care s-a facut check-in on-line vor fi reținute până la ora 18:00 (ora locală) din ziua sosirii și eliberate în mod automat după această oră. În caz de neprezentare, hotelul își rezervă dreptul de a reține suma aferentă primei nopți și de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Pentru mic dejun si cină este recomandat să fie efectuată o rezervare în prealabil, chiar dacă sunteți cazat în hotel. Rezervările vor fi reținute doar 20 minute de la ora solicitată.

Pentru serviciile VILA TOPARCEANU SRL este recomandat ca rezervările să se facă cu minim 24 ore înainte pe e-mail vila_toparceanu@yahoo.com sau la numărul de telefon +40-(0)752.011.478 sau +40-0(0)728.978.852 in intervalul orar 10-22.

Anularea rezervării

Orice anulare de rezervare a camerei se va trimite în scris, pe adresa de e- mail:vila_toparceanu@yahoo.com astfel :

  • Rezervarile nerambursabile se pot anula cu plata unei penalizări în proporție de 100 % din prețul pachetului de servicii sau din avansul deja achitat
  • Rezervarile cu anulare gratuita pana la ora 12:00 (ora locală) cu trei zile inaintea sosirii fara taxa de anulare

Tarife

Tarifele VILA TOPARCEANU SRL diferă atât în funcţie de tipul de cameră pentru care optaţi, disponibilitate, zi şi anotimp, cât și de numărul de persoane din cameră (mai multe detalii pe pagina de rezervări).

Sosirea și plecarea

Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 14.00.

Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 12.00.

In cazul in care in prima de zi de sejur se doreste camera inainte de ora 14:00, se va onora solicitarea in limita disponibilitatii si se va aplica o taxa de early check-in in valoare de 50%, TVA inclus (pentru intervalul 08:00-14:00) si 100% din contravaloarea noptii de cazare pentru un check-in mai devreme de ora 08:00.

In cazul in care in ultima zi de sejur camerele se elibereaza dupa ora 12.00, se va aplica o taxa suplimentara in valoare 50% din contravaloarea noptii de cazare , TVA inclus (pentru intervalul 14.00 – 17.00) si 100% din contravaloarea noptii de cazare pentru depasirea orei 17.00.

Oaspeții care eliberează camerele până la ora 12.00 pot lăsa bagajele la recepție, într-un spațiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 12 de ore fără costuri suplimentare.

Pentru bagajele lăsate la recepție mai mult de 12 de ore se vor percepe cheltuieli de depozitare.

În cazul în care bagajele oaspeților rămân în cameră și după check-out-ul de la ora 12, aceștia vor plăti o taxă suplimentară de utilizare a camerei (aceeași ca în cazul late check-out-lui).

Aceste solicitări ale clienților vor fi clarificate și onorate numai în măsura în care hotelul nu are confirmări ferme pentru acele spații de cazare.

Cazare copii 0-5 ani

Cazarea copiilor cu vârste cuprinse între 0-5 ani se va face gratuit, când sunt folosite paturile existente.

Pentru copiii sub 2 ani există posibilitatea oferirii, în limita disponibilității, a unui pătuț bebe, contracost.

Vă rugăm să ne comunicaţi atunci când faceţi rezervarea dacă aveţi nevoie de un pătuţ pentru copil pentru a va putea onora, în limita disponibilului,solicitarea.

Pentru cazarea copiilor cu varsta de peste 5 ani se va achita tariful intreg

Cazare minori

Minorul este persoana care nu a implinit varsta de 18 ani.

VILA TOPARCEANU SRL nu accepta cazarea minorilor care sunt neînsoţiţi de părinţi sau de reprezentanţii legali, cu excepţia celor aflaţi în drumeţie, tabere, excursii, concursuri sau în alte acţiuni similare, însoţiţi de cadre didactice, antrenori şi ghizi.

Signalistic

Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, puteți folosi următoarea signalistică:

“NU DERANJAȚI!” – cu permisiunea dumneavoastră, se va intra în cameră pentru verificarea utilităților și a curățeniei, în intervalul orar 7.00 – 15.00, la ora stabilită de dumneavoastră și comunicată la recepția hotelului;

“VĂ ROG SĂ REFACEȚI CAMERA!“ – prin acest mesaj solicitați efectuarea curățeniei în camera dumneavoastră.

Dress Code

VILA TOPARCEANU SRL nu practică un cod vestimentar special, dar recomandăm decență și respect atât față de ceilalți oaspeți, cât și față de personal.

Nu vor fi acceptate în restaurant,holuri și recepția VILA TOPARCEANU SRL persoanele îmbrăcate în halat, costum de baie, maiou și șort și încălțate cu șlapi.

Modalităţi de plată

Pentru plata serviciilor VILA TOPARCEANU SRLsunt acceptate cărţile de credit (Visa, Mastercard, Maestro, ), plata numerar (RON), prin transfer bancar (pentru facturare, vă rugam să prezentați la cazare OP-ul vizat de bancă) sau tichete/vouchere de vacanță.

Dupa achitare confirmarea rezervarii va fi transmisa catre client pe adresa de email completata in formular.

În acest ultim caz, vă rugam să țineți cont că este obligatoriu ca titularul tichetelor/vouchere-lor de vacanță să fie persoana care beneficiază de serviciile de cazare iar facturarea se va face doar pe numele acestei persoane (titularul tichetelor/voucher-elor de vacanță).

 În afara contractelor deja încheiate, vă informăm că plata sau preautorizarea cardului se face înaintea cazării (check-in-ului).

În cazul în care se dorește efectuarea plății la sfârșitul sejurului, se va constitui obligatoriu un depozit pe card sau numerar pentru perioada și serviciile de cazare solicitate.

Achitarea serviciilor VILA TOPARCEANU SRL se poate efectua cu cartea de credit, numerar (RON) sau prin transfer bancar.

În situația transferului bancar, plata trebuie efectuată în avans pe baza facturii proforme.

Gratificaţii şi costuri servicii

Gratificaţiile pentru personalul hotelului sunt la latitudinea clienţilor.

Fumatul

Fumatul tradițional și țigara electronica nu sunt permise în incinta Amethyst VILA TOPARCEANU SRL, conform legislatiei aplicabile în vigoare (legea 349/2002 modificată și completată prin legea 15/2016). VILA TOPARCEANU SRL are amenajate spații pentru fumători în aer liber.

VILA TOPARCEANU SRL dispune doar de camere pentru nefumători. În cazul în care nu se respectă prevederile prezentului regulament, se va aplica o taxă în valoare de 100 euro/noapte (valoarea în lei va fi calculata la cursul BNR din ziua plății), reprezentând serviciile de curățenie a camerei.

Animalele de companie

Regula generală nu permite cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale și păsări.

În cazuri excepționale și numai cu acordul hotelului, se va permite cazarea animalelor de talie micăa (max 7 kg) iar acest lucru se va face prin prezentarea la sosire a certificatului național/internațional de sănătate (cu toate vaccinările incluse).

Taxa de cazare reprezintă c/val a 20 euro/zi/animal/pasăre.

În cadrul restauranturantului VILA TOPARCEANU SRL nu este permisă intrarea cu animale de companie de nici o mărime sau specie.

Transfer aeroport/hotel/aeroport

VILA TOPARCEANU SRLoferă servicii contra-cost sau gratuit de transferuri auto, de tip partajat sau privat, în parteneriat cu Uber Romania. Rezervarea transferului de la/la aeroport se face odata cu rezervarea si in niciun caz cu mai putin de 24 de ore inaintea sosirii.

Micul dejun și cina

Micul dejun si cina se servesc la Restaurant, aflat la parter,astfel :

Micul dejun In intervalul 7.00 şi 10.00 a.m. de luni pana vineri

                                    8.00 si 10.00 am sambata-duminica

Cina In intervalul 19.00 şi 22.00 p.m. de luni pana vineri

                                    in week-end nu se serveste cina

Spaţiul de parcare şi autoturismele

VILA TOPARCEANU SRL pune la dispoziția clienților săi, în limita disponibilității, locuri de parcare gratuite. Este necesara rezervarea locului de parcare odata cu rezervarea si in niciun caz cu mai putin de 24 de ore inaintea sosirii.

Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor. Nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre.

VILA TOPARCEANU SRLasigură, de asemenea, parcarea pe termen lung (contra cost) a autoturismelor clientilor care achizitioneaza minimum o camera/o noapte. Parcarea autoturismelor pe termen lung se face in zona supravegheata video. Pentru a beneficia de acest serviciu este necesar si obligatoriu sa lasati cheile autoturismului pe perioada cat sunteti plecati. Este necesara rezervarea locului de parcare odata cu rezervarea si in niciun caz cu mai putin de 24 de ore inaintea sosirii.

Siguranța obiectelor personale

Recomandăm folosirea seifurilor disponibile în camere și la recepție pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta VILA TOPARCEANU SRL.

Asistenţă specială

Dorinţa noastră este să asigurăm cele mai bune condiţii persoanelor cu dizabilități.

Majoritatea spaţiilor din hotel sunt accesibile.

Dacă aveţi nevoie de asistenţă specială de orice natură, vă rugăm să ne anunţaţi în avans, pentru a putea să vă oferim un sejur cât mai agreabil.

Confidenţialitatea informaţiilor

Dacă ne contactaţi prin e-mail, fax sau prin intermediul site-urilor, ne rezervăm dreptul ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scopuri de marketing direct.

Nu vom folosi niciodată numele sau alte informaţiile despre dumneavoastră fără să obținem în prealabil acordul pentru acest lucru. Veţi avea posibilitatea să ne comunicați dacă doriţi să primiţi aceste informaţii în viitor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora VILA TOPARCEANU SRL. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri determinate, explicite și legitime, datele personale care îi sunt furnizate de clienți persoane fizice și imaginile reprezentative.

S.C. VILA TOPARCEANU SRL cu sediul în Otopeni,str. George Toparceanu nr 11, Ilfov, procesează date cu caracter personal în vederea prestării serviciilor hoteliere, în următoarele scopuri:

Rezervarea de camere si alte servicii hoteliere; prelucrarea datelor cu caracter personal se face în baza unei obligații legale;

Confirmarea rezervărilor și preautorizarea cardului, având ca temei de prelucrare interesul legitim al pensiunii;

Facturarea serviciilor hoteliere, având ca temei de prelucrare obligațiile legale;

Pentru a comunica cu dumneavoastră în diverse scopuri cum ar fi acela de a afla care sunt opiniile dumneavoastra asupra serviciilor noastre, acela de a solutiona diverse sesizări sau acela de a vă oferi servicii personalizate, oferite în timp util, în format electronic sau telefonic, având ca temei legal de prelucrare interesul legitim al hotelului;

Furnizarea de informații pe e-mail, a ofertelor speciale, evenimente și/ sau alte forme de publicitate, având ca temei legal de prelucrare consimțământul;

Furnizarea informațiilor pe email sau telefonic, referitoare la obiectele uitate, primirea coletelor, mesajelor, având ca temei legal de prelucrarea intersul legitim.

Clienții VILA TOPARCEANU SRLfurnizează datele solicitate în vederea derulării sau inițierii de raporturi juridice cu societatea, cu respectarea prevederilor legale.

Refuzul persoanelor fizice de a furniza aceste date determină incapacitatea societății noastre de a vă pune la dispoziție serviciile solicitate, făcând imposibilă respectarea cerințelor reglementărilor speciale în domeniul hotelier și cel fiscal.

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal (număr de telefon, adresă de e-mail) este acordat în mod voluntar. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare gratuită către S.C. VILA TOPARCEANU SRL., Notificarea de revocare a consimțământului poate fi realizată spre exemplu prin e-mail către vila_toparcean@yahoo.com sau la receptie. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are efect retroactiv). În cazul în care consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, vom fi în situația de a nu vă putea presta serviciile solicitate iar datele personale nu vor fi utilizate în scop de comunicare, marketing și feedback. Daca aveți întrebări legate de această declarație de consimțământ sau de protecția datelor de către VILA TOPARCEANU SRL în general, vă rugăm să nu ezitați să contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail:.

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016, persoanele fizice beneficiază de următoarele drepturi: dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și o copie a datelor procesate, dreptul de intervenție, de opoziție, de rectificare, de retragere în orice moment a consimțământului, dreptul de a solicita ștergerea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți contacta responsabilului nostru pentru protecția datelor în orice moment la adresa de e-mail: vila_toparceanu@yahoo.com, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, în care se vor menționa datele asupra cărora se solicită dreptul respectiv.

Pentru mai multe informații vă rugăm consultați Regulamentul de protecție a datelor cu caracter personal disponibil pe site-ul www.viltoarceanu.ro

Datele cu caracter personal aparținând clienților VILA TOPARCEANU SRL sunt prelucrate cu bună-credință și în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare. Acestea sunt colectate numai în scopuri determinate, explicite și legitime, iar prelucrarea ulterioară nu va fi incompatibilă cu aceste scopuri.

Datele cu caracter personal se prelucrează în conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale căror date sunt prelucrate, au dreptul de a obține de la S.C. VILA TOPARCEANU SRL., la cerere și în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea acestora, în măsura în care prelucrarea nu este conformă cu Regulamentului UE 679/2016 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepții prevăzute de lege. În caz de opoziție justificată, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele în cauză. De asemenea, persoana vizată are dreptul de a se opune, în orice moment și cu titlu gratuit, fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scopuri de marketing direct, în numele Operatorului sau terțului sau să fie dezvăluite unor terți. Pentru acest lucru, persoana vizată se va adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, iar măsurile luate de către Operator vor fi comunicate în 15 zile de la data cererii.

Politica de protecţie a mediului

Protecția mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine responsabilă în acest sens.

Detergenții folosiți pentru spălarea și sterilizarea lenjeriilor, prosoapelor, fețelor de masă și a halatelor sunt biodegradabili, iar o economisire a lor presupune o conservare mai bună a mediului înconjurător.

Lenjeria și prosoapele se schimbă la trei zile de cazare sau la cererea clientului. Pentru a ne semnaliza dorința dumneavoastră de a schimba obiectele de lenjerie și prosoapele, vă rugam să le lăsați pe jos sau în cadă. Va rugam sa nu folositi lenjeria si prosoapele pentru a sterge incaltamintea, parul vopsit, creme de orice fel, etc. Este interzisa iesirea din incinta hotelului cu obiecte care nu va apartin (prosoape,halate,etc)

Dispute şi reclamaţii

Ne rezervăm dreptul de a debita cardul oaspeților noștri, independent de dorința lor, în cel puțin următoarele cazuri:

Au facut o rezervare nerambursabila (fara posibilitatea de anulare)

  • au părăsit incinta hotelului, fără să plătească pentru serviciile VILA TOPARCEANU SRL de care au beneficiat;
  • au produs degradări sau distrugeri, inclusiv lenjerie si prosoape deteriorate sau patate iremediabil
  • au plecat cu obiecte care nu le aparțin și a căror contravaloare nu au plătit-o la recepție;
  • nu au anulat rezervarea la termenul stabilit.

Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării acestor termeni și condiții, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibil, aceasta va intra sub jurisdicţia instanțelor judecătorești Ilfov.

Program de eliminare a clienților indezirabili

Clientul trebuie să se conformeze uzanțelor hoteliere. Acesta va trebui să respecte atât liniștea în hotel, restaurant și zonele comune cât și normele de conviețuire socială și cele morale.

De asemenea, clientul VILA TOPARCEANU SRL trebuie să aibă grijă de proprietatea încredințată lui pe parcursul cazării.

Orice încălcare a uzanțelor hoteliere sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul hotelierului să întrerupă imediat contractul/cazarea, fără nici un preaviz.

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea, servirea în restaurant și accesul în  VILA TOPARCEANU SRL a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți clienți. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând VILA TOPARCEANU SRLva fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.

Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din hotel si restaurant clienții indezirabili. Acestia nu pot pretinde inapoierea contravalorii serviciilor achitate.

Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Băuturi alcoolice

În cadrul restaurantului sunt interzise aducerea și consumarea băuturilor alcoolice din exteriorul acestuia, fără acordul în prealabil din partea conducerii.

Restaurantul își rezervă dreptul de a nu mai servi persoanele care sunt în stare de ebrietate sau care deja au consumat băuturi alcoolice în cantități mai mari și devin recalcitrante.

Servicii oferite

Clienții cazați în cadrul VILA TOPARCEANU SRL beneficiază de o ofertă preferențială de servicii gratuite și cu plată. În cazul serviciilor cu plată, puteți obține informații suplimentare la recepția hotelului.

Servicii gratuite

  • welcome tray 4 stele (cană fierbător, cafea, ceai, zahăr) – pentru prima zi de cazare
  • rețea de internet wireless (Wi-Fi & Wired)
  • serviciu de păstrare valori (seif în cameră)
  • serviciu de lustruire pantofi
  • parcare pe perioada sederii

Servicii cu plată

  • transfer de la și către hotel la aeroport
  • produse minibar
  • trimitere și primire corespondență
  • curierat intern și internațional
  • serviciu de trimitere flori (în localitatea Bucuresti – Otopeni)

Sisteme green de iluminat

Pentru a minimiza consumul de energie electrică, VILA TOPARCEANU SRLfolosește un sistem de iluminare ecologic.

Clauze finale

Considerăm că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit de către VILA TOPARCEANU SRL(cazare, restaurant) a luat cunoștință de termenii și condițiile mai sus menționate și le-a acceptat tacit.

Modificări termeni și condiții

Termenii și condițiile pot fi modificate oricând de către VILA TOPARCEANU SRLfără a se face notificări în prealabil.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur plăcut la VILA TOPARCEANU SRL!